Propolisz tinktúra megfázás és influenza estére is

propolisz tinktúra

propolisz tinktúra

Nemcsak lehet, hanem kell is küzdeni az egészségért természetes méhészeti termékekkel, mi pedig szívesen segítünk mindenkinek ebben. Mostantól nem csupán mézet, krémmézet, virágport és viaszt vásárolhat a webáruházunk katalógusában.

A kínálatunkban megjelent a propolisz tinktúra, egy varázslatos termék, ami számos emberi probléma ellen képes felvenni a harcot. A készítményt azoknak érdemes megvásárolni, akik magas vérnyomástól, epehólyag problémáktól, hörghuruttól vagy tüdőgyulladástól szenvednek. A propolisz tinktúra nélkülözhetetlen megfázás, égési sérülések, sebek és törések esetén is. A felhasználása többféle lehet. Egyesek sebekre kenik, mások megisszák, míg vannak, akik az orrba és a fülbe cseppentik.

Ennek eredményeképpen a betegek nemcsak megszabadulnak az egészségügyi problémáktól, hanem fontos vitaminokkal és nyomelemekkel telítik a szervezetüket, így nélkülözhetetlen segédeszközzé válik az otthonokban. A propolisz tinktúra használatának ellenjavallata a propoliszra vagy a készítmény egyéb összetevőire való érzékenység.

További bejegyzések