Táblagépek az okostelefonok helyett

Az információs technológia rohamos ütemben fejlődik. Gyakorlatilag életünk részévé váltak a különféle intelligens készülékek. A Mobilcorner egy olyan internetes áruház, ahol az okostelefonok árusítása mellett okosórák és táblagépek is szerepelnek az igazán bőséges kínálatban.

tablagepekA leglényegesebb különbség a tabletek és az androidos mobiltelefonok között, hogy az előbbieket telefonálásra kevésbé használják, viszont minden egyéb okos funkció megtalálható bennünk, ráadásul kijelzőjük is sokkal nagyobb, ezért mondjuk a videókat sokkal jobb nézni a táblagépeken.

Lehetne ecsetelgetni, hogy mik az előnyeik és hátrányaik egymással szemben, de lényegében ugyanazokra a dolgokra képesek. Az imént említett webshopban található táblagépek nagy része magyar nyelvű menüvel van ellátva és gyártótól függően egy illetve két év garancia vonatkozik rájuk.

Emellett a táblagépek mindegyike kártyafüggetlen, ami azt jelenti, hogy akármelyik mobilszolgáltatónak a SIM-kártyájával működtethető. Megrendelés esetén minden gyári tartozékukkal együtt kerülnek újdonsült birtokosukhoz.

További bejegyzések