Válogasson az akciós könyvek közül!

Ahogy a régi rómaiak mondották, „a szó elszáll, az írás megmarad”, vagyis a leírt szöveg rendkívül értékes, maradandó szellemi termék. A Cor Leonis Könyváruházban most akciós könyvek nagy választékából csemegézhet.

Ajándékozza meg velük családtagjait, barátait, ismerőseit! Ha szeretetből ajándékozzák, akkor nem kétséges, hogy a könyv a legszebb ajándék, hiszen nemcsak maradandó meglepetés, hanem olyan szellemi termék is, amely többé, jobbá, értékesebbé tesz mindannyiunkat.

Most az eredeti ár töredékéért, óriási kedvezményekkel rendelhet az akciós könyvek közül, ha felkeresi a Cor Leonis Könyváruház weboldalát. Nem véletlen, hogy a középkori, kézzel írt kódexeknek akkora értékük volt egykor, hiszen az egész ókori és középkori világ tudása bennük lapult.

A könyvnyomtatás XV. századi feltalálása óta szerencsére már széles körben elérhetők a könyvek, amelyek manapság már mindenki számára közvetítik az egyetemes emberi ideákat. Az akciós könyv előnye az online, internetes oldalakkal szemben, hogy kézzelfoghatóvá teszi a tudást, amelyet így a polcunkra is helyezhetünk.

További bejegyzések