A LEGO áruház varázslatos világa

LEGO áruház

Minden gyermek szeret építőkockákkal játszani, hiszen a kicsiknek óriási élmény, hogy ők alkothatnak meg valami újat, ami még esetleg a továbbiakban is szerepet kaphat. Az elkészült házikó, jármű vagy robot remek alapul szolgálhat a következő játékhoz, így még nagyobb kihívás, hogy valami szépet, érdekeset építsenek. A LEGO áruház számtalan lehetőséget biztosít a gyerkőcöknek, hogy kiélhessék effajta kreativitásukat, ugyanis a hagyományos kockákon túl, tematikus és különleges, speciális elemek is megtalálhatóak.

LEGO áruház

Nemcsak különböző négyszögletű darabok fedezhetőek fel, hanem olyanok is, amelyekkel szabályos kisautó vagy valamilyen állat kelthető életre. A LEGO áruház lányoknak és fiúknak egyaránt kínál különféle szetteket, amelyek színben és témában is a gyerkőcök ízlését követik.

A kislányok főként rózsaszín, lila és fehér darabokból valósíthatnak meg állatgondozó helyiséget, vidámparkot, pizzériát, hot dog árusító kocsit, míg a fiúk a LEGO áruház versenyautós, szuperhősös és kalandos mesékből ihletődött változatokkal szórakozhatnak.

További bejegyzések