A targoncavezetői tanfolyam a stabil munkáért

Mindenkinek szüksége van egy stabil, megbízható állásra a biztos anyagi háttér érdekében. A targoncavezetői tanfolyam elvégzésével több nagyszerű munkára is szert tehet, hiszen az anyagmozgatás világában folyamatosan keresik a megfelelően szakképzett munkaerőt. A jelentkezés történhet akár online is, nemcsak személyesen. Ez úgy történik, hogy a jelentkezési lapot kitöltve vissza kell küldeni az adott e-mail címre.

Be kell szkennelni a személy igazolvány és a lakcím kártya mindkét oldalát, illetve az iskolai bizonyítványt úgyszintén el kell küldeni. A levélben, amelyhez a dokumentum lett csatolva egyértelműen fontos jelezni a meghirdetett dátum megadásával azt, hogy melyik képzésre szeretne jelentkezni.

Az ügyfélszolgálatok általában egész héten, természetesen csak munkanapokon, 9 órától egészen 17 óráig várják a beiratkozókat. A targoncavezetői tanfolyam valószínűleg hasznára lesz, mivel a vele szerzett tapasztalattal, illetve dokumentummal számtalan helyen elhelyezkedhet, például raktárakban, építkezéseken vagy áruházakban egyaránt.

További bejegyzések