A 2 oldalú kandalló kiváló térelválasztó

Kitűnő formatrvezés

Vitathatatlanul különleges hangulatot kölcsönöz a lakásban. A vízteres kandallóbetét zárt rendszerre lett tervezve, ami számos előnnyel jár, azonban nem szabad figyelmen kívül hagyni a hátrányait, mivel ezekkel is számolni kell. Ezután mindenki maga döntheti el, hogy mennyire előnyös egy ilyennek a beépítése. A vízteres kandallóbetét zárt rendszerre készült változatáról azt kell tudni, hogy komfortosabbnak számít, mint a légfűtéses kandalló, mivel ezzel felfűthető az egész ház és nemcsak az a helyiség, ahol elhelyezkedik maga a kandalló.

Kitűnő formatrvezés

Környezetbarátnak számít, mert a fa égése során jelentéktelen mennyiségű szénmonoxid kerül a levegőbe. A költségtakarékos kialakítást fokozni lehet, hogyha a vízteres kandallóbetét zárt rendszerre készült változatát egy napkollektorral társítjuk, mivel így még hatékonyabb és környezetbarát lesz a fűtés, ráadásul a rendszer hatásfoka is jobban megnövelhető.

A gázszolgáltatónak is búcsút lehet inteni, mivel ez egy teljesen önállóan üzemeltethető rendszernek számít. Viszont minden esetben gondoskodni kell a jó minőségű tűzifáról és maga a beruházás sem lesz olcsó a kialakításához, illetve mindenképp szükség lesz elektromos áramra a működtetéshez. Aki egy igazán dizájnos megoldást szeretne, amivel egyszerre a lakás két helyiségét is fel tudja melegíteni, annak ajánlott a 2 oldalú kandalló.

Ennél nagyszerűbb térelválasztót nehezen lehetne elképzelni. Egy kicsit macerás lesz az utólagos beépítése, viszont a megfelelő szakembernek ez sem jelent akadályt. Természetesen az újépítésű házak esetében sokkal egyszerűbb beépíteni egy 2 oldalú kandallót. Ez tipikusan egy olyan modell, amitől minden vendégnek le fog esni az álla, amint belép a nappaliba. Stílusosan természetes hatást kelt. A lobogó tűz megnyugtató látványa egyszerűen utánozhatatlan a 2 oldalú kandalló esetében. Egy igazán hatásos fűtőeszköz, ami a formatervezésével és a hatalmas hőálló üveg ablakaival a lakás méltó díszévé fog válni. A 2 oldalú kandalló igazán kedvező áron rendelhető meg a kandalloepites.hu weboldalról.

További bejegyzések