A csokoládé szökőkút feldobja a partit

Az elegáns partikon a dekorációnak is jelentős szerepe van. Ugyanakkor választhatunk olyan asztaldíszítő elemeket is, amelyek nemcsak jól mutatnak, hanem más funkciójuk is van. Ki tudna ellenállni egy szépen csordogáló csokoládé szökőkút csábításának?

csokolade-szokokutA folyékony édesség kiváló desszert lehet a vacsora végén, ugyanakkor remek dekorációja is az ünnepi asztalnak. Persze a családi vagy baráti összejöveteleken is előkerülhet a csokoládé szökőkút, nemcsak az elegáns rendezvényeken.

Kiváló hangulatot teremthetünk ezzel az egyszerű berendezéssel a kerti partikon és születésnapi bulikon is, így garantáltan nemcsak a gyermekek fogják élvezni. Mártogathatunk a folyékony csokoládéba epret vagy más gyümölcsöt, illetve süteményeket is, így egyszerűen megoldhatjuk a desszert felszolgálását.

A csokoládé szökőkút használata nem igényel nagy szaktudást. Csak bele kell helyezni a tartályba a csokoládét és be kell indítani a berendezést. A csokoládé szökőkút tisztításával sem kell sokat vesződni, így a buli után hamar végezhetünk a mosogatással.

További bejegyzések