A klumpa férfiak és nők kedvence

klumpa

klumpa

Vannak olyan munkaterületek, mint például az egészségügy és a szépségipar, ahol hosszú órákon át talpon kell lenni és ilyenkor a láb nagy terhelésnek van kitéve. A könnyű és komfortos klumpa használatával megelőzhető a bőrkeményedés, a tyúkszem képződés és a hátfájás.

Remekül formálódik a lábhoz, kényelmes viseletet biztosít. Az oldalon elérhető papucsok és cipők ortopédiai betéttel és csúszásmentes talppal rendelkeznek. Nemcsak a munkahelyen, hanem az utcán vagy otthon is hordható. Sokak kedvence a Birkenstock bőr papucs, parafából készült talpának köszönhetően a járás rugalmas és könnyű. A felső hátra hajtható pánt támogatást nyújt a bokának és a saroknak. Az univerzális csatos klumpa talpának anyaga puha és hajlékony. Ez is egy olyan darab, ami a láb teljes kényelmét szolgálja.

Az antibakteriális bélés megakadályozza a lábizzadást és garantálja a megfelelő szellőzést. Ezek a lábbelik prémiumminőségűek és rendkívül tartósak. Válassza ki azt a klumpát, amelyik leginkább megfelel az igényeinek és stílusának!

További bejegyzések