Az aktivitásmérő leggyakrabban használt funkciói

aktivitásmérő

aktivitásmérő

Olykor edzés alatt eszébe jut, jó lenne megnézni a pulzust, hogy megfelelő tartományban mozog vagy sem? Jól jönne egy GPS, de lemerült a mobilja? Ilyenkor az aktivitásmérő óriási segítség. Elsősorban meg kell határozni, hogy a személy, akinek szánjuk, melyik célcsoportba tartozik.

Vannak szenioroknak megfelelő aktivitásmérők, amelyek a család idősebb tagjainak biztonságát szolgálják. A hozzátartozók a távolból is figyelhetik szeretteik vérnyomását és pulzusadatait. A beépített GPS lehetővé teszi a helymeghatározást és hangértesítések is küldhetőek. Hasonló elven működik a gyermekeknek szánt okosóra. Szintén meghatározza a gyermek hollétét, illetve azt is jelzi, hogy éppen viseli vagy levette a készüléket.

Az aktivitásmérő tökéletes társ a sportoláshoz, legyen szó futásról vagy úszásról. Nemcsak helymeghatározó, de egészségügyi funkciókkal is bír, mint a pulzus, véroxigénszint mérése és kalóriaszámlálás, de az edzésterv összeállításában is segítségre lehet. Az aktivitásmérő számos funkciót képes ellátni. Tökéletes ajándék kicsiknek, nagyoknak.

További bejegyzések