Praktikus kellék a saláta centrifuga

saláta centrifuga

saláta centrifuga

A speciális szárító segít felgyorsítani sokféle étel elkészítését. A konyhai mechanizmus rekordidő alatt eltávolítja a felesleges vizet az éppen megmosott levelekről, rukkoláról vagy spenótról. A levelek megjelenése és tartalma sértetlen marad, megtartva minden vitamint, ásványi anyagot és tápanyagot.

A saláta centrifuga időt takarít meg a háziasszonyoknak. A készülék használata felettébb egyszerű. Rendezzük el benne a leveleket, egyenletesen elosztva azokat a rácsos kosárban. Rögzítsük szorosan a fedelet a kapcsok segítségével! Forgassuk el a fedél tetején elhelyezett fogantyút! A centrifugálás elve alapján minden felesleges nedvesség a külső tartályban gyűlik össze, így a zöldségek tiszták és szárazak maradnak, teljesen készen állva a felhasználásra.

A saláta centrifuga kosaras szűrője sikeresen használható csurgatóként, míg a külső edény saláták tárolására és keverésére is alkalmas. Az eszköz biztonságos és tartós anyagból készül. A saláta centrifuga minden alkatrésze eltávolítható, könnyen karbantartható és mosogatógépben is mosható.

További bejegyzések