Az infraszauna és a narancsbőr kapcsolata

Sokféle készüléket forgalmaznak, amelyek kettős célt szolgálnak, az egészség és a szépség megőrzését. Pontosan ilyen a modern infraszauna készülék is. Népszerű a narancsbőr elleni harcban, amelyről köztudott, hogy nemcsak esztétikai, hanem egészségügyi probléma is. Hogyan javíthat ezen az infraszauna?

Az eljárás egyszerű: a készülék által kibocsátott sugarak, amelyek teljesen ártalmatlanok az egészségre, hőt termelnek, felmelegítik a szervezetet, főleg a felszíni bőrréteg alatt fejtve ki hatásukat. Így jelentősen javul az erek vérellátottsága, a szervezet vérkeringése, amelynek nemcsak a narancsbőr felszámolásában van szerepe, hanem a vérkeringés javításában, a szív- és érrendszeri betegségek megelőzésében.

Ez az eljárás megemeli ugyan a szervezet hőmérsékletét pár fokkal, de nem annyira drasztikusan, mint a hagyományos, gőzt termelő finn szauna. Ezáltal az infraszauna kíméletesebben fejti ki hatását, így védelmet biztosít olyan rettenetes betegségek ellen is, mint amilyen a trombózis, amely, mint köztudott, egyike a napjaink legtöbb halált okozó kórjainak.

További bejegyzések