Hajóbérlés nyaralásokra, esküvőkre és egyéb alkalmakra

Amikor igazán különleges meglepetésben szeretné részesíteni a családját a nyári vakáció ideje alatt, akkor vigye el őket egy különleges hajós kirándulásra az Adriai-tengeren vagy a világ bármelyik pontján! Legyen Ön a hajóskapitány egy egész hétig és szerezzen feledhetetlen élményt a családjának, barátainak.

hajoberlesMa már a hajóbérlés nem bonyolult feladat. Csak egy B-kategóriás hajóvezetői engedélyre van szükség, no meg a bérleti díjra. Tény, hogy a hajóbérlés nem olcsó mulatság, de egy vitorlás-hajón, vagy egy katamaránon akár 10-15 személy is kényelmesen elfér.

Ez azt jelenti, hogy 2-3 család együtt is kibérelheti a hajót egy hétre és így már nem tűnik olyan soknak a bérleti díj. Az élmény viszont megfizethetetlen, amit az ilyen hajós nyaralás jelenthet. A hajóbérlés más alkalmakra is lehetséges, nemcsak nyaralásokra.

Nagyon népszerű újabban a hajós esküvők szervezése, de üzletkötési helyszínnek sem utolsó egy luxus vitorlás-hajó. Kápráztassa el ügyfeleit, tárgyalópartnereit egy remek hajós kirándulással!

További bejegyzések