Jó minőségű használt ultrahang berendezések

Egy új orvosi eszköz beszerzése hatalmas pénzösszegbe kerül. Ezért néhány magánklinika vagy kisebb városi kórház nem engedheti meg magának ezt a luxust. Azonban vannak olyan eszközök, amelyek nélkülözhetetlenek egy orvosi rendelő számára.hasznaltultrahangA medicalstore.hu weboldalon kitűnő állapotú használt ultrahang készülékek vásárolhatóak orvosi rendelők, magánpraxisok számára. Ez kitűnő lehetőség ezeknek a kisebb betegellátó intézményeknek, hiszen az így megtakarított pénzt elkölthetik más eszközök fejlesztésére vagy vásárlására.

A használt ultrahang berendezések nyugati kórházakból származnak, ahol 5-10 évente lecserélik a készülékeket. Így ezek az eszközök még nagyon jó állapotban vannak és tökéletesen működnek. A forgalmazó cég ugyanakkor féléves garanciát kínál a termékeire, valamint a szervizelést és a karbantartási feladatokat is ellátják.

A használt ultrahang készülékek kitűnő áron vásárolhatók meg és igen nagy segítséget jelentenek majd a betegek kivizsgálásában. Többféle készülék is megtalálható a kínálatban, ezért érdemes alaposan körülnézni vásárlás előtt.

További bejegyzések