Bőrönd webshop széles választékkal

Bőröndök széles választéka

Bőröndök széles választéka

Utazás előtt be kell szerezni a legfontosabb kelléket, a bőröndöt, hátizsákot, laptop táskát, amelyekbe pakolni lehet. Mi sem egyszerűbb ennél, hiszen számtalan bőrönd webshop közül lehet válogatni.

A Bontour nevű webáruházban mindenki talál megfelelő méretű, színű, anyagú bőröndöt, táskát. A termékekre 2 év garanciát biztosítanak. Oldalukon megtalálhatóak a kabinméretű változatok, közepes és nagyméretű bőröndök, egész szettek, laptok táskák, hátizsákok, utazási kiegészítők.

A bőrönd webshopban többféle termékcsaládból lehet válogatni, mint a különböző méretű Basic bőröndök, valamint Trip, Vacation, Horizontal, Cruise, Spinner, Vitamin C elnevezésű modellek.

A Zellia női táskák közül aktatáska, válltáska és hátizsák is vásárolható. A budapesti székhellyel rendelkező webáruház a GLS szállítmányozási céggel kooperálva vállalja a házhozszállítást. A forgalmazott árura 30 napos pénz visszafizetési garanciát biztosítanak. A Bontour bőrönd webshop használata nagyon egyszerű, mindenki megtalálhatja a keresett terméket.

További bejegyzések