Bosch szerszámmal minden egyszerűbb

Bosch szerszám

Bosch szerszám

A beton vésése nagyon megterhelő munkának számít. Azt szokták mondani, hogy minden munkának megvan a maga szépsége, ami szinte minden esetben igaz is, de vannak olyan munkafázisok, amiket a legtöbben átpasszolnának valaki másnak. A vésőgépek hatalmas zajt csapnak, port kavarnak, nem beszélve arról, hogy rendesen el lehet fáradni a használatuk közben. Pedig olykor több órán keresztül vagyunk kénytelenek kézben tartani ezt a könnyűnek semmiképp sem nevezhető szerszámgépet.

A Bosch mérnökei viszont mindent megtettek azért, hogy a vésőgépek használata minél kényelmesebbé váljon. Ezt többek között a rezgéscsillapító markolat beépítésével igyekeztek elérni, ami kimondottan jól működik a gyakorlatban. Jelentős különbséget lehet észrevenni az átlagos és a rezgéscsillapítóval ellátott Bosch vésőgépek között. A gyorsabb és hatékonyabb munkavégzés érdekében akár a 16,8 J ütőerővel rendelkező gépeket is be lehet szerezni a kínálatból. Ezekkel már az útburkolatokat is szét lehet törni, amire viszont valószínűleg nem lesz szükség az otthoni felhasználás mellett. Felújításhoz és építési feladatokhoz pedig, az ennél kisebb teljesítménnyel rendelkező vésőgépek is elegendőek.

Egy minőségi Bosch szerszám hű társ lesz minden feladat során. Ezeket az eszközöket azért tervezték, hogy megkönnyítsék és felgyorsítsák a különböző munkákat. Ugyanakkor olyan funkciókkal lettek ellátva, amivel precízebb kivitelezést érhetünk el, még akkor is, hogyha nem vagyunk az adott szakterület specialistái. Hogyha nem szeretnénk senkinek sem a segítségét igénybe venni, a különféle munkálatok kivitelezéséhez, akkor a Bosch szerszámok különösen nagy segítséget fognak jelenteni.

Egy diplomás szakember sem képes tökéletesen egyenes, sorjamentes vágatok kivitelezésére egy gagyi sarokcsiszolóval vagy körfűrésszel. Vésés közben a rosszminőségű gépek motorja egyszerűen leég, mivel nem bírja a megterhelést. Arról nem is beszélve, hogy mekkora baj kerekedhet a silány minőségű mérőeszközök pontatlanságából. Minél több Bosch szerszám áll a rendelkezésünkre, annál biztosabbak lehetünk a kiemelkedő végeredményben.

További bejegyzések