A klímákkal már fűteni is tudunk

Hatékony légkondi

Amikor meghalljuk a klíma szót, akkor mindenkinek a nyári meleg és a kellemes hűvös jut az eszébe. Minden technológia fejlődik idővel, ám nem gondoltuk volna, hogy klímákat már télen is használhatjuk.

Hatékony légkondi

Szinte egytől-egyig minden modern klíma inverterrel készül, tehát hideg levegő mellett, most már meleg levegő előállítására is alkalmasak, amivel kellemesebbé varázsolható az egész lakás belső hőmérséklete.

Hogyha ilyen módon szeretnénk felmelegíteni az otthonunkat, akkor mindenképp figyeljünk oda vásárlás előtt az energiahatékonyságra! A fűtéshez sokkal több energiára van szüksége a klímának, ráadásul egy bizonyos hőmérséklet alatt már nem használható hatékonyan az adott berendezés. Ez általában minden modell és gyártó esetében változó szokott lenni, de ha beköszöntenek a kemény mínuszok, akkor ezzel is számolnunk kell.

A split klímás fűtésről el lehet mondani, hogy normál használat mellett, hatékony és kifejezetten gazdaságos, mert a technológia fejlődésével ezeknek a berendezéseknek csökkent az energiaigénye.

További bejegyzések