Fogpótlás Budapest: a tökéletesség a cél

fogpótlás Budapest

fogpótlás Budapest

A fogászati technológiák, berendezések és eszközök nagyon sok változáson estek át az elmúlt 50 évben. Manapság már a jól sikerült fogpótlás Budapest városában egyet jelent a tartóssággal, a rágó funkciók teljes visszaállásával és persze a szép mosollyal, esztétikus fogakkal. Legyen szó egy műfogról, esetleg koronáról vagy épp egy hídról, a siker garantálható.

Az előző kettő az indirekt pótlás kategóriába sorolható, tehát nem a rendelőben, hanem egy fogtechnikai laboratóriumban készülnek ezek a fogászati kellékek. Minden a nagyon precíz lenyomatvételi eljárással kezdődik, ami után alapos próbák jönnek és csakis akkor cementezik be a helyére a fogakat, ha minden rendben van.

A fogpótlás Budapest megannyi rendelőjében ezért is megbízható. A fogak, hidak és koronák elkészítése és felhelyezése sok tapasztalatot és nagy tudást igényel. Érthető is ez, hiszen a fogműveknek tökéletesen passzolniuk kell a helyükre. Ellenkező esetben egy idő után megfigyelhető a kellemetlen ízületi károsodás és másodlagos szuvasodás. Rengeteg klinika ezért is dönt a fogpótlás Budapest esetén a CAD/CAM-technológia mellett.

További bejegyzések