Gondoskodjon rendszeresen a fényvédelemről!

fényvédelem

fényvédelem

Ahhoz, hogy az arca 50-60 évesen is fiatalos és friss maradjon, nem elég jó minőségű öregedésgátló kozmetikumokat használni. Tulajdonképpen semmilyen ránctalanító krém nem ment meg az öregedéstől, ha a fényvédelem nem játszik fontos szerepet a mindennapokban.

A világszerte számos tudós által végzett kutatások már régen bebizonyították, hogy az öregedés fő oka a napfény és az ultraibolya fény bőrre gyakorolt káros hatása. Ezért nincs értelme fiatalos bőrt remélni érett korban a fényvédők és napkrémek mindennapos használata nélkül. A világ összes kozmetikai gyártója szükségszerűen egy sor fényvédelem céljából előállított SPF faktorral ellátott készítményt vesz fel a termékcsaládjába. Üzletünkben Ön is megvásárolhatja a híres AHAVA márka fényvédő kozmetikumait.

Az SPF faktorokkal ellátott fényvédők segítenek 5-10 évvel is meghosszabbítani a bőr fiatalságát. Azok a nők és férfiak, akik rendszeresen gondoskodnak a fényvédelemről, sokkal lassabban öregednek. Ezek ugyanúgy ápolják a bőrt, mint a speciális arckrémek, átfogó öregedésgátló védelmet nyújtva.

További bejegyzések