Így fest egy esküvő a Fenyőharaszti Kastélyban

esküvői helyszínnek

Esküvői helyszínnek

Minden fiatalnak az esküvője élete nagy napját jelenti, ezért egyáltalán nem mindegy, hogy az hol és milyen körülmények között zajlik. Bár jelenleg a koronavírus világjárvány okozta szituációban nem szervezhetőek nagyobb események, de bízzunk benne, hogy hamarosan változni fog a helyzet és újra gyönyörű esküvőket, fergeteges lakodalmakat élhetünk meg. Addig is tervezhetnek a fiatalok, csiszolhatják az elképzeléseiket a helyszínt illetően, ami lehet például a Fenyőharaszt Kastélyszálló is. Gondoltad volna, hogy akár egy ilyen helyen is megtarthatnád a saját esküvődet?

Érdemes felkeressétek az eskuvonkhelyszine.hu weboldalt, ahol minden információt megtaláltok erről a csodálatos helyről, megtekinthetitek a fotókat is. Ennek az esküvői helyszínnek a kiválasztásával csodálatossá varázsolhatjátok a nagy eseményt, illetve elbűvölhetitek a meghívottakat. Budapesttől 50 km-re található, Pest megyében, exkluzív zöld környezetben, egy őspark szívében.

Itt meghitt, szabadtéri szertartás megrendezésére van lehetőség. A mesés ceremóniát nemcsak Ti, hanem a vendégek sem fogják feledni soha. Ha arra van szükségetek, akkor komplett esküvőszervezést is igényelhettek a helyszínen. Tökéletes esküvői helyszín tehát a Fenyőharaszt Kastélyszálló, ahol ráadásul a menü összeállítását és elkészítését is a szakemberekre lehet bízni. A megfelelő mennyiségű és minőségű ételsor rendkívül fontos, hiszen a vendégeket már a fogadáskor étellel és itallal illik kínálni.

Ugyanakkor a szállóban szobákat is foglalhattok számukra, hogy a fárasztó utazást követően felfrissülhessenek, illetve az esemény után pihenhessenek. Ha még nincs elképzelésetek a menüsort illetően, akkor nézzetek szét az említett honlapon, ahol a listából és a finomságok fotóiból számtalan ötletet meríthettek! Személyesen is ellátogathattok a helyszínre és rá fogtok jönni, hogy ebben a gyönyörű, zöld környezetben felejthetetlen élményben lesz részetek. Lehetőség van szabadtéri vacsorára, fákkal körülölelt teraszon, a partisátor alatt.

További bejegyzések