Így modernizálhatja a fűtési rendszerét!

Gondolkodott már azon, hogy miként tehetné gazdaságosabbá a fűtési rendszerét? Túl sok fát éget el és szeretne olcsóbb megoldást találni? Ezekre a kérdésekre kínál többek között megfelelő megoldást a Lime Hungary Kft.

lime hungary kftEgyre népszerűbbek a pellettel működő fűtési rendszerek. Ezek a berendezések rendkívül gazdaságosak, ugyanakkor környezetbarátnak is tekinthetőek. Az alapanyaga ugyanis, a legtöbb esetben más ipari technológiák során visszamaradt hulladék.

Pellet készítésre többnyire a bútorgyártás során keletkezett fűrészport és faforgácsot hasznosítják újra, de a hulladékpapírból is kiváló tüzelőanyag készíthető. Sőt, gyártanak pelletet szalmából és egyéb szárított növényi anyagból is.

A pellettel működő fűtési rendszerek másik nagy előnye, hogy könnyen automatizálható. A pellett kazánok tüzelőanyag tartálya megtölthető, majd beállítható az adagolás sebessége. Így a tartályok méretétől függően, akár naponta egyszer is elég megtölteni azokat. A Lime Hungary Kft. telephelyén, a kazánok mellett, a pellet prések és egyéb kiegészítők is megvásárolhatóak.

További bejegyzések