Járássegítő a tökéletes lépésekért

Járássegítő

Járássegítő

A tologatós játékok minden kisgyermek életében fontos szerepet töltenek be, nekik tulajdoníthatjuk a nagybetűs első és igazi szerepét. A járássegítő képes biztonságot nyújtani a bizonytalan lábacskáknak, ezáltal pedig örök emlékké válni.

Lényegében minden babajátékról elmondhatjuk, hogy rendkívül időtállóak. Szinte biztosak lehetünk benne, hogy még bőven a 70-es, 80-as évek közepén is a legtöbb ma használatos eszköz előkelő helyet töltött be a kiságy mellett.

Jogosan merülhet fel a kérdés, hogy miért voltak képesek ezek a játékok (pörgettyű, járássegítő, zenedoboz) ilyen tartósak maradni? Nos, már a járássegítőn is azt láthatjuk, hogy a szórakoztató mivoltuk mellett, remekül fejlesztik a kicsik készségeit.

Ezt azzal képesek elérni, hogy mozgatás közben a színes darabok rendkívül mókásan mozognak, mintegy figyelemelterelőként funkcionálva. Ezáltal pedig a gyerekek csak a járássegítőre koncentrálnak, nem ügyelve a járás bonyolultságára. A játék már rengeteg színben, méretben és mintában beszerezhető a csöppségünknek.

További bejegyzések