Kiknek íródott a Blue Book Projekt?

Blue Book Projekt

Blue Book Projekt

Bennünk, emberekben van valamilyen megmagyarázhatatlan, földöntúli csoda. Minden egyértelmű gyarlóságunk, kollektívan elkövetett bűnünk ellenére, a lelkünk mélyén él az az ártatlan gyermek, aki az éjszakai égboltra kíváncsian tekintve, önmagát keresi a végtelen csillagtengerben. A Blue Book Projekt című könyv szerint pedig a válaszra sem kell sokat várni.

A mű írója, Brad Steiger véleménye ugyanis az, hogy az idegenek, közismertebb nevükön az UFO-k bizony már számtalanszor meglátogatott minket, ám ezekről a kétségtelenül izgalmas vizitekről csak a szűk elit tudhat. Léteznek azonban titkos feljegyzések is, amelyek egészen „véletlenül” kiszivárogtak, az idegen létformákban hívők legnagyobb örömére. Kiknek nem szól ez a könyv?

Akik úgy hiszik, egyedül vagyunk a végtelen Univerzumban. Kik fogják igazán élvezni a Blue Book Projekt című könyvet? Azok az örök kíváncsi olvasók, akik érzik legbelül, több ez a világ annál, mint aminek tűnik, a Blue Book Projekt pedig garantáltan a kedvenc olvasmányuk lesz!

További bejegyzések