Méltán népszerű a Csepel kerékpár

Csepel kerékpár

Csepel kerékpár

Számos érvet fel lehet hozni amellett, hogy miért érdemes sok esetben inkább biciklire pattanni, mint autóba ülni. Elsősorban az egészséges mozgás miatt nagyon hasznosnak számít a szervezetre nézve.

A Csepel kerékpár tökéletesen megfelel a rövidebb távokhoz. Inkább városi felhasználásra lett tervezve, de abból minden szempontból tökéletesen megfelel. Kényelmes, széles üléssel rendelkezik. Masszív acélvázon kaptak helyet az alkatrészek. Az egész kialakítása a klasszikus, stílust idézi azt az időszakot, amikor még nagy hangsúlyt fektettek az elegáns formatervezésre.

A Csepel kerékpár esetében a háttérbe szorulnak a sportos tulajdonságok és előtérbe kerül a praktikum. Az utóbbiból pedig annál több van. Ilyen például a csomagtartó, vagy a kosár, ami jól jön, ha nagyobb bevásárlásra készülünk.

De egy kellemes kempinghez is hasznos kiegészítőknek számít. A Csepel kerékpárra joggal lehetünk büszkék, hiszen közel egy évszázados múlttal rendelkezik és ez idő alatt számos modellel örvendeztette meg a nagyközönséget.

További bejegyzések