Jó választás Ausztria vadvízi evezés céljából

Rafting Ausztria szívében

Rengeteg lehetőség áll a rendelkezésünkre, hogyha szeretnénk izgalmassá varázsolni a nyarat. Például Ausztria vadvízi evezés szempontjából remek választás, akár a barátokkal, akár a családdal tervezzük. Aki szereti a természetet, annak már önmagában tetszeni fog az egész vadregényes környezet.

Rafting Ausztria szívében

Itt található ugyanis a Salza folyó, ami tökéletesnek számít, hogyha az ember raftingolni szeretne. Vannak igazán emberpróbáló szakaszok, amelyeken csak a profik mernek végigmenni, de egy kis gyakorlással könnyedén teljesíthető a 17 km közepes nehézségű rész is.

Természetesen vízre szállás előtt a túravezetők ellátnak mindenféle hasznos tanáccsal. Meg fogjuk tanulni, hogyan maradjunk a csónakban az olyan részeken is, ahol a víz rendesen dobálni fogja a csónakot.

Egy kis egyensúlyérzék, evezési technika és máris menni fog a raftingolás. Ausztria vadvízi evezéshez ideális tájegységekkel rendelkezik, amiket bűn lenne nem kihasználni és erre kiváló lehetőséget kínál a Fun Rafting csapata. Így már bárki ellátogathat erre a gyönyörű helyre némi extrémsport céljából.

További bejegyzések