Miért jobb a babzsák kutya fekhely a többinél?

Ha kényelmes kuckót akarsz a kutyusodnak, akkor nézz körül a Huppanjbele webáruházban, mert a „Fogd és Vidd” termékeket mindig 10% kedvezménnyel vásárolhatod meg. A babzsák kutya fekhely megkíméli kedvencedet a későbbi ízületi bántalmaktól. Mosható, tehát könnyedén tisztán tudod tartani.

kutya fekhelyVízálló, vagyis nem kell többé attól tartanod, hogy a vacak esős, havas időben átázik a fekhelye, és megfázik, vagy az egész lakásban ázott kutya szag lesz. A babzsákpárnáján a kutyusod órákon át kényelmesen heverészhet, mert minden porcikáját alátámasztja a polisztirol gyöngy tömés.

Ezt az anyagot eredetileg hőszigetelő anyagként használták, így garantáltan nem kell féltened attól, hogy megfázik. A babzsák kutya fekhely anyaga hosszasan ellenáll a körmök és a karmok támadásának. A takarításban az is segít, hogy a kutyaszőr sem tapad rá. Ha gyakran szeretnél bezsebelni tőle hálás pillantásokat – vagy unod, hogy elfoglalja a kedvenc foteledet – akkor válassz neki egy kényeztető babzsák fekhelyet. Óriási a szín választék, és a méretek sem egyformák, hiszen kiskutyák és nagy kutyák, kintiek és bentiek egyaránt használhatják. Lepd meg egy szuper fekhellyel most, mert az összes babzsákra egyedülállóan, háromszoros garanciát vállalnak.

További bejegyzések