Szüntesse meg a dohos szagot a pincében!

Dohos szag megszüntetése

Bizonyos periódusokban, bizony párásítani kell a lakásokban a megfelelő páratartalmú levegő elérése érdekében. Viszont egyáltalán nem mindegy, hogy ezt milyen módon tesszük, nehogy minden jó szándékunk ellenére több kárt csináljunk, mint hasznot! Felvetődik tehát ilyenkor a kérdés, hogy a meleg vagy a hideg párásító készülék a leginkább ideális? Ahhoz, hogy ezt el tudjuk dönteni, ismernünk kell mindegyiknek a működési elvét.

Dohos szag megszüntetése

A meleg párásítás olyan, mint dzsungel monszun után, amit úgy kell elképzelni, mint amikor vizet forralunk. A hideg párásító készülék használata által előállított hűvösebb levegő adja a legelviselhetőbb, kellemes klímát a lakásban. Ez egy rég várt nyári záporhoz hasonlító hőmérséklet és páratartalom. Nem forralja fel és nem is párologtatja el a vizet a hideg párásító készülék, hanem egy nyíláson beszívja a szoba levegőjét, majd egy nedvesítő betétben ütközteti azt a vízfelülettel. Az eredmény kifogástalan. Tehát így működik a hideg párásító készülék. Még hogyha a lakás levegőjének páratartalma túl alacsony is, a pincében biztosan nincs ilyen probléma. Sokan panaszkodnak arra, valamit tenniük kell, hogy a dohos szag megszüntetése pincében elvégezhető legyen. Természetesen, amikor az idő engedi, sokat szellőztetnek, a penészfoltokat is eltávolították, azonban a dohos szagot még mindig érzik. Egy jó minőségű páramentesítő géppel azonban van remény a megoldásra. Ez ugyanis képes kiszárítani a pincében a levegőt, amelynek köszönhetően, a penész alapos eltávolítása után gyakorlatilag megszűnik a probléma.

Amennyiben az Ön fő célja most a dohos szag megszüntetése pincében, akkor keresse fel a levegoguru.hu webáruházat, ahol sokféle páramentesítő készülék közül tud válogatni! Ezek a berendezések nem nevezhetőek a drágább árkategóriába tartozó termékeknek, tehát a beszerzést az ár nem fogja megakadályozni. Szükséges is egy ilyen gépezet, mert nem elég csak a penész eltávolítása, hanem a helyiség klímáját is meg kell teremteni. Ha mindkettő megtörténik, el is van végezve a dohos szag megszüntetése pincében.

További bejegyzések