A Méthode Traditionnelle mindent elmond a pezsgőről

Egy finom étel vagy ital mindig emlékezetes marad a fogyasztói társadalom minden tagjának. Aki étteremben vacsorázik, olykor nem is tudja, hogy milyen kulináris remekműveket fogyaszthat az aktuális étlapról. Az italok között megtalálható a minőségi gyöngyöző borok mindegyike és a francia Méthode Traditionnelle champange eljárás szerint készült.

Ha megkérdezzük a pincért vagy a sommeliert, biztosan hosszan tudja ecsetelni, hogy a felkínált pezsgő mitől olyan amilyen, hogyan készül és miért ajánlja. A Méthode Traditionnelle eljárás a hagyományőrző, kiváló minőségű szőlő alapanyag tökéletesen kiforrott feldolgozási eljárása révén, 12 lépcsőben, több hétig tartó folyamatot követően záródik le a palackok dugaszolásával.

Minden folyamat fokozatokat takar, amelyeket szigorú eljárási rend alapján visznek végig, ellenőriznek és visszaigazolnak. Ha valami nem jó, azt a fázis újra megismétlik. A Méthode Traditionnelle számos fontos hagyományt és szabályrendszert foglal magában, a tökéletes minőség érdekében. Ezt figyelembe véve, mindig kiváló pezsgőt ihatunk.

További bejegyzések