Konténer rendelés telefonon és e-mail-en keresztül

Sittszállítás szakszerűen

Sittszállítás szakszerűen

A belvárosban és a védett városi területeken elég nagy problémát jelent, ha nincs hová hordjuk a hulladékot. Szerencsére a konténer rendelés telefonon keresztül is lehetséges.

A konténer kiszállításának az ideje változhat annak tekintetében, hogy mennyire sürgősen van szükségünk a kiválasztott tárolóra. Bár a konténer rendelés telefonon minden probléma nélkül megvalósítható, nem árt előre gondolkodni ezzel kapcsolatban. Akinek egyszerre több tárolóra van szüksége, az kedvezményben is részesülhet.

Árajánlatkérésre is van lehetőség. Ez a legegyszerűbb módja, hogy megszabaduljunk a törmeléktől vagy a háztartási hulladéktól. A konténer rendelés telefonon a weboldalon található telefonszámokon történik, illetve e-mail-ben is van rá lehetőség.

A számok reggel 7 órától este 21 óráig hívhatóak. Érdemes a hulladékot megfelelően elhelyezni, mert ez megkönnyíti a szállítást. A szóródó hulladék, vagyis a sitt kerüljön az alsó részébe, míg a zöldhulladék ennek a tetejére. Mielőtt megtörténik a konténer rendelés telefonon, érdemes informálódni az árakról.

További bejegyzések