Teszteljük le bátran a csigagélt

csigagél

Csigagél

Az ember gyakran bármit megtesz azért, hogy visszanyerje a régi, fiatalos kinézetét. Ahogy haladunk előre a korral, úgy a testünk veszít a tartásából, ami főként a bőrön mutatkozik meg. A külső hatásoknak leginkább kitett részünk komoly próbákon megy keresztül, ezért a sérülések kockázata nagy. A regenerálódását sokban tudja segíteni a csigagél, ami egy sajátos komplex hatóanyagot tartalmaz.

A mucin, ami segíti a csigák gyors regenerációját, olyan komponenseket tartalmaz, ami aktiválja a fibroblasztonok mellett, a kollagén és az elasztin működését. A csigagél használatának pozitív eredményei viszonylag gyorsan megmutatkoznak. Érdemes próbára tenni és élvezni az előnyeit.

A gyakorlat már igazolta az elméletet, ugyanis a csigafarmokon dolgozó személyek, akik gyakran kerültek kapcsolatba az állatokkal és ezzel együtt a nyálkájukkal, a megszokottnál puhább és bársonyosabb felhámréteg képződésről számoltak be. A csigagél tehát egy olyan termék, ami rászolgál a bizalmunkra. Tudjunk meg többet a különféle típusairól, majd teszteljük le bátran!

További bejegyzések