Magabiztos szaktudást tőlünk.

Színvonalas oktatás

Oktatóközpontunk alapvető célja, hogy az átlagosnál magasabban képzett személy- és vagyonőröket képezzen. A képzés feltételeiről olvasson el mindent itt! Tanfolyamaink már több mint 50 városban megtalálhatóak.

Színvonalas oktatás

Kizárólag többéves tapasztalattal rendelkező oktatók adják át tudásukat a hallgatóknak. Komoly hangsúlyt fektetünk az elméleti tudás gyakorlatba ültetésére. A nálunk végzett emberek, a személy- és vagyonőr vizsga után biztosak lehetett abban, hogy naprakész tudás birtokában lépnek ki a munkaerőpiacra.

Visszajelzéseik alapján kijelenthetjük, hogy a munkaadók is értékelik ezt, mivel nem kellett sokáig állást keresniük. Ez nemcsak annak köszönhető, hogy erre a szakmára folyamatos kereslet van, hanem annak is, hogy az alkalmazók már tisztában vannak az itt szerzett képesítés minőségével.

Amennyiben szeretne hallgatóink sorába tartozni, olvasson el mindent itt az oktatásról! Tanfolyamaink nemcsak magas szintűek, de megfizetethetőek és a tanulóbarát időbeosztásnak köszönhetően, könnyen beilleszthetőek a hétköznapokba.

További bejegyzések