Minion törölköző, a kicsik örömére

Bizonyára az Ön csöppségének is van kedvenc hőse vagy mesefigurája. Itt a nyár és ilyenkor mindenki szeretne színes, vidám törölközővel járni strandolni. Többek között, ez okból is ajánljuk figyelmébe a Minion törölköző vásárlási lehetőségét.

Minion torolkozoNálunk megkaphatja, mégpedig igen kedvező áron. Fiúknak és lányoknak egyaránt ajánljuk ezt a kedves kis figurát ábrázoló törölközőt. A Minion törölköző anyaga száz százalékban pamut, mérete pedig 70×140 cm.

Mind méretben, mind anyagban gyermekbarát törölközőről van szó. Nem csupán a strandra ajánljuk, hanem otthoni használatra is kitűnő választás. Pamutanyagának köszönhetően, nemcsak ráfeküdni lesz jó és kellemes, hanem az alapfunkcióját, vagyis a törölközést is maximálisan kielégíti.

Webáruházunkban keresztül igen jutányos áron rendelheti meg a Minion törölközőt, ami elengedhetetlen kelléke lesz a strandolásnak, kempingezésnek, táborozásnak. Ne habozzon, hiszen pár kattintással az otthonába hozathatja ezt a vicces mintájú törölközőt, általa pedig szebbé teheti a nyarat a kicsinyének!

További bejegyzések