Modern megoldás a villany padlófűtés

villany padlófűtés

villany padlófűtés

Hogyha modern és esztétikailag kifogástalan megoldást keresünk a lakásunk felfűtése szempontjából, akkor érdemes elgondolkodni a padlófűtés lehetőségén. Hogyha a villany padlófűtés mellett döntünk, akkor érdemes már az építkezésnél telepíteni.

Ehhez mérten kiválaszthatóak az ideális burkolatok és egyéb építési anyagok. Természetesen ebben az esetben is jobban járunk, hogyha ezt egy szakemberre bízzuk. Nem kell aggódni, hiszen utólagos elhelyezésre is van lehetőség, például bővítésnél vagy felújításnál.

Ez többek között a padlóburkolat felszedésével jár és ezáltal a padlózat néhány centivel magasabbra fog kerülni. Felmerülhet a kérdés, hogy mivel érdemes burkolni a villany padlófűtést. Ebből a tekintetből több lehetőség is a rendelkezésünkre áll.

Elsősorban a kerámia és a gresslap a legjobb választás, mivel ezek gyorsan átmelegednek. A parketta és a laminált padló alá is elhelyezhető a villany padlófűtés, viszont figyelembe kell venni ezek vastagságát. Minél vastagabb, annál lassabban melegszik át. Összességében kitűnő választás, mivel energiatakarékos és nem igényel karbantartást.

További bejegyzések