POS terminálok rangsora – Az 5 legnépszerűbb bankkártya terminál

POS terminál

POS terminál

Amennyiben azt szeretnéd, hogy a fizetés gyorsan és hatékonyan történjen az üzletedben, akkor alaposan gondold meg, milyen bankkártya terminál mellett döntesz! A kiskereskedelemben és a vendéglátásban a POS (Point of Sale) terminálok alapvető eszközök, amik lehetővé teszik a gyors és biztonságos fizetést.

A kínálat folyamatosan bővül és a választék olyan széles, hogy nehéz lehet eldönteni, melyik típus a legmegfelelőbb egy adott helyzetben. Egyéb opciókat többek között a cmo.hu oldalon találhatsz. Itt különféle típusok és márkák között böngészhetsz kedvedre.

Ebben a cikkben bemutatunk néhány olyan kivitelt is, ami nem található meg a CMO felhozatalában, viszont kiválóan teljesítenek a különböző üzleti igények terén, ezért méltán vannak benne az 5 legnépszerűbb típusban.

1. Verifone VX520 POS terminál

A Verifone VX520 rendkívül megbízható és strapabíró terminál, amit különösen a nagyobb forgalmú kereskedelmi helyszíneknek terveztek. Kiemelkedő jellemzői közé tartozik a magas sebességű termikus nyomtató, a nagyfelbontású képernyő és az EMV chipkártya olvasó. Könnyen kezelhető és széleskörű biztonsági funkciókkal rendelkezik.

2. Ingenico iCT220 bankkártya terminál

Az Ingenico iCT220 kompakt, könnyen használható készülék, ami ideális a kisebb üzleteknek. Támogatja az összes főbb bankkártyát, beleértve a Visa, MasterCard és American Express típusokat is. Az iCT220 előnyei közé tartozik az intuitív felhasználói felület és a gyors tranzakciós sebesség.

3. PAX S80 terminál

A PAX S80 tökéletes választás azoknak, akik erős, multifunkcionális POS terminált keresnek. Ez a modell támogatja az érintés nélküli fizetéseket és számos kommunikációs lehetőséget kínál, beleértve a dial-up és Ethernet kapcsolatokat. Különösen kedvelt a felhasználók között a hosszú élettartamú akkumulátor és a könnyen leolvasható képernyője miatt.

4. Q92 bankkártya terminál

A Q92 POS terminál kedvező havidíjjal érhető el, a CMO jóvoltából. A meglévő bankszámlához kapcsolható kivitel alkalmas SZÉP és Egészségkártya elfogadására egyaránt. A tapasztaltok szerint, a bankkártya elfogadással a vásárlók esetenként 30 %-al is többet költenek.

A készülék elfogadja a MasterCard, Maestro, VISA, VISA Electron, Vpay, American Express, JCB, Union Pay kártyákat. Beépített SIM kártyával rendelkezik, megbízható Linux-alapú technológiát használ. Gyorsan és könnyen használható.

MyPOS Carbon bankkártya terminál

Amennyiben fontos a hordozhatóság, akkor a myPOS Carbon bankkártya terminál minden tekintettben ideális döntésnek minősül. A nagyon erőteljes teljesítményről az Android 9.0 operációs rendszer gondoskodik.

A készülék négymagos, 1.4 GHz-es, nagysebességű processzorral szintén üzemeltettető. A készülék energiatakarékos, por-, ütés- és vízálló, valamint IP54 és ATEX tanúsítvánnyal rendelkezik. Szinte teljesen elnyűhetetlen berendezés, amit érdemes a közelben tudni, amikor készpénzmentes fizetésről van szó. Azonnali hozzáférést nyújt az elfogadott pénzösszegekhez.

Látható tehát, hogy a kínálat széles, így pedig semmi esetre sem szabad elkapkodnod a döntést, mivel az nagyban kihat a hatékonyságra. Érdemes közelebbről is felmérned a CMO ajánlatait és csak azt követően választanod.

További bejegyzések