Professzionális tudású automata kávéfőző otthonra

automata kávéfőző otthonra

automata kávéfőző otthonra

A svájci JURA Elektroapparate AG 1931 óta gyárt csúcsminőségű háztartási készülékeket. Az 1990-es évek eleje óta a vállalat a teljes potenciálját a kiváló minőségű eszpresszó gépek tervezésére és gyártására összpontosította.

Az automata kávéfőző otthonra készült szériája a Jura Impressa nevet kapta, amibe minden lehetséges innovációt beépítettek, a lehető legszélesebb skálán mozgó funkciókkal ruházták fel és a legmagasabb svájci minőséget képviseli a világon.

Számos modell rendelkezik X előtaggal, ami az Extra kifejezést hivatott reprezentálni. Az ilyen automata kávéfőző otthonra tervezett modellek különösen fokozott hatékonyságúak és nagyobb termelékenységűek, amelyeket a méretesebb irodákban vagy kisebb kávézókban való használatra terveztek.

A Jura Ena sorozat egy lépést tett a tömeges felhasználás felé. A vállalat a gyártás során a legmagasabb színvonalú svájci szerelvényeket alkalmazza, hihetetlenül kompakt automata kávéfőző otthonra alkalmas változatokat létrehozva, amelyek ára összehasonlítható az olasz és a német gyártók berendezéseivel.

További bejegyzések