A Redmi Note 4 széria képviselői

A Redmi Note 4

Ma már senki sem lepődik meg azon, hogy a nagyobb kínai telefongyártók rendre elkészítik az alapmodellek gyengébb, vagy éppen erősebb, extrákkal felszerelt változatát is. A Redmi Note 4X is ez utóbbi csoportba tartozik. A középkategóriás alapmodell, a Redmi Note 4 erősebb változatát találhatjuk meg ezen a néven.

A Redmi Note 4

Bár külső felépítésében nem sok különbséget találhatunk, azért mégis felismerhető a csúcskategóriás változat is, így biztos, hogy azt vesszük le a polcról, amelyet szeretnénk. Természetesen a csúcskategóriás készülék ára is magasabb, mint a Redmi Note 4 modellé, viszont így is igen kedvező áron juthatunk hozzá a telefonokhoz. A Redmi Note 4X több színben is megtalálható a boltokban. A fekete és fehér változat mellett az arany, a szürke, a rózsaszín és a kék változatát is megvásárolhatjuk.

Így remekül kitűnhetünk a tömegből feltűnő színű okostelefonjainkkal. Mind az alapmodell, mind a Redmi Note 4X egyetlen hátoldali kamerával van felszerelve, amely a készülék felső harmadában, középül kapott helyet. Közvetlenül a bioszenzoros ujjlenyomat olvasó fölött. Az kamerák segítségével kiváló, éles fényképeket készíthetünk, így életünk legfontosabb pillanatait könnyen megörökíthetjük. Az ujjlenyomat leolvasóknak nagyon fontos szerepe van, hiszen így az illetéktelenek nem férhetnek hozzá a telefonon tárolt személyes adatokhoz. A Redmi Note 4 remek áron szerezhető be a szaküzletekben és az internetes áruházakban is. De ugyanígy a csúcskategóriás Redmi Note 4X is baráti áron vásárolható meg.

További bejegyzések