A Samsung Galaxy S7 Edge Coral gyönyörű színben

Meglepően masszív

Nagyon sokat adtak el belőle, mert ez az árnyalat sokak szerint igencsak vonzóra sikerült. De mit sem érne a Samsung Galaxy S7 Edge Coral, ha nem sikerült volna olyan jól, mint ahogy a statisztikák is mutatják. Azt hittük, hogy az S6 után már nincs hová fejlődnie a gyártónak, pedig már az S8-nál tart, ami ismét csak lenyűgözött mindenkit.

Meglepően masszív

A Samsung Galaxy S7 Edge Coral mindenkit lenyűgözött a technológiájával és a kinézetével, ráadásul a színe sem nevezhető mindennapinak, viszont ízlésesnek annál inkább.

Amikor megjelent, akkor kezdtek egyes gyártók átállni a duplakamerás megoldásra, azonban ezt a Samsung Galaxy S7 Edge Coral tervezésénél figyelmen kívül hagyták és ez nagyon jó lépésnek bizonyult, mert egy kiváló optikával látták el a készüléket és a hangsúlyt inkább ennek a szenzorokra fektették.

A végeredmény önmagáért beszél, mivel annyira jól sikerült, hogy csak egy nagyon kevés változtatást hajtottak végre az új modell, az S8 esetében. Aki most tervezi egy Samsung Galaxy S7 Edge Coral megrendelését, az ne habozzon, mert nem fogja megbánni!

További bejegyzések