Salgó polc irodába, műhelybe, otthonra

Raktárakban, irodákban és műhelyekben is gyakran előforduló probléma a helyhiány. A rengeteg felhalmozott holmitól gyakran már mozdulni sem lehet, dolgozni pedig egyenesen lehetetlen. Ilyenkor jön jól a Salgó polc szolgáltatása. Kiváló polcrendszereivel bármilyen hasonló problémára remek megoldást nyújt.

salgopolcCsavarmentes és csavaros polcok közül is válogathatunk. A Salgó polc kiváló választás a kisebb helyiségekben, hiszen nem foglal nagy helyet, viszont igen sok dolog elfér rajtuk. A kiváló fémpolcok tökéletesek iratok és szerszámok tárolásra egyaránt.

Igen könnyen szállítható és a helyszínen egyszerűen összeszerelhető. Nem igényel különösebb szakértelmet. A vásárlás után néhány órával már használható is. A Salgó polc különböző méretekben is megvásárolható, így Ön az igényei és helyméretei szerint rendezheti be az állványrendszert.

Használatával a műhely átláthatóbb lesz és egyszerűbb lesz a munkavégzés. A polcok igen nagy teherbírással rendelkeznek, stabilak és tartósak. Próbálja ki Ön is, hiszen még az otthonában is remek szolgálatot nyújt!

További bejegyzések