Supinált cipő a gyermekeink egészségéért

supinált cipő

supinált cipő

Amikor egy kisgyermeknek vásárolunk lábbelit, fokozottan figyelnünk kell arra, hogy a választásunk egészségtudatos legyen, hiszen egy ilyen jellegű helytelen döntésnek akár hosszú távú káros hatása is lehet a fejlődésben lévő szervezetre.

A lábat stabilan tartó supinált cipő emelt bokarészének köszönhetően megakadályozza, hogy az apró lurkók befelé lépjenek, ezáltal nemcsak egy rossz beidegződéstől, hanem a láb deformálódásától is megvédi a kicsiket.

A supinált cipő másik fontos sajátossága a billentett sarokrész, ami a talp boltívének kialakulását segíti, elejét véve az olyan gyakori lábbetegségeknek, mint amilyen a lúdtalp. Ez a kifogástalan minőségű lábbeli nemcsak az alsó végtagok optimális fejlődéséhez járul hozzá, hanem a mindennapi örömök megélését, például a balesetmentes szaladgálást is támogatja.

A Jó gyerekcipő webboltban divatosabbnál divatosabb modellek várják a kis örökmozgókat. A kislányos és fiúcskás minták tárházából bizonyára nem lesz egyszerű válogatni, de megéri rászánni az időt, hogy csemeténk örömmel viselje a vadonatúj supinált cipőjét.

További bejegyzések