TV előfizetés az Invitelnél

Kábeltévé bekötése esetén meggondolandó, hogy melyik szolgáltatót választjuk. Nyilvánvalóan az a legelőnyösebb, ha az adott cég pénztárcabarát áron biztosít jó minőségű, széles felhozatalt. Az Invitel Zrt. révén, a TV előfizetések közül online felületen pár lépésben megoldható.

TV_elofizetesA hivatalos honlapon a tévé alpontban megtalálható két csomag, amelyekre elő lehet fizetni. Mindössze annyit kell tennünk, hogy kijelöljük a kívánt csomagot, kosárba tesszük és megrendeljük. A Kolibri S alapcsomag 37 darab tévé- és rádiócsatornát tartalmaz, ez havonta 4490 Ft-ba kerül.

Tudni kell, hogy ebben sport, hírek, közszolgálati, kereskedelmi, zene, film/sorozat, gyerek, életmód és helyi tévécsatornák mellett, 11 rádiócsatornát kínálnak fel. A Kolibri M TV előfizetés főleg családoknak szól. Ennek az ára havonta 5790 Ft.

Ezen belül tulajdonképpen ugyanazok a csatornakategóriák találhatóak meg, viszont még hozzákapcsolódik az ismeretterjesztő csoport is. Mindkét csomag bekötése díjmentes, továbbá pedig a vevőegységet is költségmentesen biztosítják.

További bejegyzések