Az IP telefon használata sok előnnyel jár

A kommunikációs eszközök fejlődésében nagy szerepe volt az internet megjelenésének is. Ma már a telefonkészülékek is gyakran épülnek erre a technológiára. Ismeri Ön az IP telefont? Ez a telefonos kommunikáció legmodernebb változata.

ip telefontA telefonkészülékek akár a számítógépről is irányíthatók. Hívásátkapcsolások, a telefonszámok tárolása, kezelése és a hangposta lehallgatása mellett még egyéb funkciók is elérhetőek a számítógépen keresztül is, ezért ideális választás a nagyobb irodákba és a telefonos ügyfélszolgálatokra.

Ha Ön is szeretne IP telefont a cége részére, akkor nincs más dolga, mint felkeresni az Invitelt és megrendelni a szolgáltatást tőlük. Ezek a készülékek még számtalan más előnnyel is rendelkeznek a számítógép-integráció mellett.

Alkalmasak telefonközpontok létrehozására, valamint alközponti rendszerek kiépítésére, és a percdíjaik is roppant kedvezőek. Ezért sokan használnak cégüknél IP telefont, ugyanis a belső kommunikáció a legtöbb esetben ingyenes. A több telephellyel rendelkező cégeknek így külön megéri IP telefonra cserélni a régi készülékeket.

További bejegyzések