Hálóing a hideg éjszakák jegyében

alakformáló body

alakformáló body

Ki mondta azt, hogy alvás közben nem lehetünk divatosak? A két nem képviselői közül különösen a hölgyek azok, akiknek nagyon fontos a minden részletében tökéletesen vonzó megjelenés, még azokban az órákban is, amikor az álmok birodalmában barangolnak. A divatos és mutatós hálóing biztosítja, hogy a nap minden pillanatában ellenállhatatlanok legyünk, ráadásul mindezt kényelmes körülmények között megvalósítva. Ha a hálóing vásárlás kerül a terítékre, rengeteg úton elindulhatunk, a céljaink, a személyes ízlésünk és az elképzelésünk függvényében.

A boltok polcai között sétálgatva, az éppen aktuális évszak jellegzetességeit is figyelembe kell vennünk, hiszen más kialakítású ruhaneműt kívánnak meg a kánikulával járó forró nyári napok és megint más fazont a hideg téli éjszakák. A hálóing a hosszúságát tekintve is széles skálát jár be. Vannak, akik a hosszabb modelleket preferálják, míg olyan hölgyek is akadnak szép számban, akik a pikánsabb hatás érdekében, az alig falatnyi hálóruha mellett teszik le időről-időre a voksukat.

A fehér és fekete színben kapható alakformáló body manapság az egyik legnépszerűbb modell a fehérneműk világában. A body a popularitását az innovatív „invisible-line” technológiának köszönheti. Az angol kifejezés annyit tesz, láthatatlan vonal. Beszédes elnevezés ez, ám a body igazi értékei a viselése közben derülnek ki. Az alakformáló body ugyanis a ruha alatt teljesen észrevétlenül megbújva tesz minket vonzóvá és sokkal karcsúbbá. Optikailag akár néhány kilóval kevesebbnek is tűnhetünk, így végre magunkra ölthetjük azt a dögös ruhát, amivel már régóta szemezünk a kirakatban.

A body-n bizony keresve sem találnánk egyetlen öltést vagy kidudorodó varrást sem, így válva ez a finom alsónemű a második bőrünkké. A hasat és a derekat formáló modellek közül több a combot is eléri, ezáltal az egész testet jóval csinosabbá téve. Ha azt gondoljuk, az alakformáló body kényelmetlen vagy izzasztó, pozitívan csalódunk, ugyanis a légáteresztő anyagának köszönhetően a bőrünkkel együtt lélegzik.

További bejegyzések