Névre szóló futóbicikli saját dedikációval

névre szóló futóbicikli

névre szóló futóbicikli

A kicsik szeretik felderíteni a körülöttük lévő világot, mindenben sikerül megtalálniuk a kalandot, mókát, játékot. Ebben a folyamatban a névre szóló futóbicikli kitűnő segítség lehet, hiszen két keréken száguldani páratlan érzést jelent a gyerkőcnek.

Egyedi tervezése abban rejlik, hogy a kis tulajdonosának a neve megtalálható a járgányra írva, ezért sok szülő tetszését sikerült elnyernie, ugyanakkor a barátok körében is vonzóvá válik egy ilyen példány beszerzése.

A névre szóló futóbicikli pedagógiai jelleggel is bír, hiszen a rajta való tekerés közben, a csemete megtanul egyensúlyozni, fejlődik a koordinációs és szociális képessége. Mindezeket játszva, könnyedén sajátítja el, szinte észrevétlenül.

Nem utolsósorban pedig a gyermekben olyan érzést szülhet a névre szóló futóbicikli használata, mintha egyedülálló rendszáma lenne, akárcsak a szüleinek az autójának. Megtalálható számtalan színben, fából, fémből és műanyagból elkészítve, így mindenki a saját igénye szerint választhatja ki az ideális példányt.

További bejegyzések