Igazi, korlátlan tárterület? Évente 20.000 Ft-ért a Tied!

Egy internetes vállalkozás beindítása komoly feladat. Tárhelyet kell találni, el kell készíteni a honlapot és állandóan frissíteni kell a tartalmat. Ez viszont rengeteg munkát, kitartást és főleg hozzáértést igényel. Most azonban segítséget is kapsz ebben.

tarhelyA RackForestnél most az igazi, korlátlan tárhely csupán 20.000 Ft-ba kerül évente. Ez nem nagy összeg, főleg ha figyelembe veszed, hogy ezért tulajdonképpen egy teljes szolgáltatást kapsz.

Ez azt jelenti, hogy a tárhely karbantartással sem lesz gondod többé, mert egy profi és lelkes csapat fogja figyelni az esetleges fennakadásokat, meghibásodásokat és azonnal kijavítják a hibát. Ha felfedezel valami működési rendellenességet, akkor bátran hívhatod az ügyfélszolgálatot a nap bármelyik szakaszában.

Így neked elég arra figyelned, hogy az üzleted tökéletesen működjön és az ügyfelek meg legyenek elégedve a szolgáltatásaiddal. Egy igazi, korlátlan tárhely ennyi pénzért már szinte ajándék. Ne hagyd ki ezt a remek lehetőséget, hanem juttasd vállalkozásodat az élvonalba!

További bejegyzések