A legpontosabb kiszerelés a zsákos szén

A Mátra-Brikett Kft. rendkívül széles választékkal rendelkezik, ami a szilárd tüzelőanyagok forgalmazását illeti. Az ömlesztett és zsákos szén mellett, kemény és puha fa árusításával is foglalkoznak. A szén legkedveltebb kiszerelése a 25-35 kilogrammos zsákokban történő tárolás. A megrendelés is ennek megfelelően adható le. Általában nincs minimális követelmény a rendelési mennyiségre vonatkozóan és Magyarország egész területére zökkenőmentes kiszállítást biztosít a cég.

A kézbesítés időtartama a megrendelés leadása és annak visszajelzése után semmiképpen sem vehet igénybe három munkanapnál többet. A zsákos szén mindegyik fajtája nagyobb vagy közel akkora fűtőértékkel bír, mint a legkiválóbb minőségű kemény tűzifa, ezért, még ha kényelmetlenebb is lehet a tárolása és a kazánba való adagolása, akkor is érdemes ezt a tüzelőanyagot választani. A kilogrammonkénti árat tekintve a Mátra-Brikett legolcsóbb zsákos szén terméke a lignit dió, amely feleannyiba kerül, mint a kemény fa.

A weboldalról történő vásárlás előtt ajánlott a vállalatnál dolgozó szakemberek véleményét, javaslatát is kikérni, hiszen a fűtőanyag választás függhet például a kazán fajtájától vagy esetleg attól is, hogy megfelelő módon tudja-e majd az illető az adott tüzelőanyagot tárolni. Az ömlesztett szénnek mondjuk jóval nehezebb elfogadható tároló helyiséget biztosítani, mint a zsákos kiszerelés esetében. A szén brikett ár legfőbb meghatározója alapvetően az adott tüzelőanyag fűtőértéke kellene, hogy legyen, azonban, ha kizárólag a fűtőérték forintonkénti árát vesszük alapul, akkor kiderül, hogy lignit számít a legolcsóbb megoldásnak.

A matrabrikett.hu weboldalon szereplő szén brikett ár teljes mértékben elfogadható, amihez még hozzájön az is, hogy zsákos kiszerelésben is rendelhető, amely nagyban megkönnyíti a tárolást és esetlegesen a kazánba való felöntést. A zsákos kiszerelés azt is biztosítja, hogy felhasználója számára egyszerűen követhető lesz a fogyasztás, vagyis, hogy bizonyos időintervallum vagy esetleg az egész fűtési szezon alatt pontosan mennyi tüzelőt használt fel.

További bejegyzések