Lézeres szemműtét részletre: árak és kezelés típusok

Lézeres szemműtét

Lézeres szemműtét

Ha valakinek olyan szinten megromlik a látása, hogy operációt igényel, akkor többféle műtéti beavatkozás közül választhat. Természetesen, ez csak abban az esetben, ha a műtét előtt végzett vizsgálatok eredménye azt mutatja, hogy mindegyikre alkalmas. A www.budaiszemeszet.hu weboldalon egy helyen össze lehet hasonlítani a különböző lézeres szemműtét kezelések típusait. Itt 4 típusú szemműtétet végeznek az orvosok. Tudni kell, hogy ezek mindegyike eredményes, kizárólag a gyógyulási idő eltérő.

A legtöbb pénzt a Z FEMTO 7D lézeres szemműtétért kell fizetni és azoknak, akik hamar túl akarnak esni az egész folyamaton, azoknak érdemes megfizetni az árát. Ugyanis ennél a kétlézeres lebenyes eljárásnál a leggyorsabb a gyógyulási idő, a műtött személy másnap már dolgozhat is. Szemcseppeket is mindössze 3 hétig kell használnia. Ez a napjainkban elérhető legmodernebb lebenyes technológia.

Az OptiLASIK 7D lézeres beavatkozás valamennyivel olcsóbb, mint az előző, viszont egylézeres eljárás, de a gyógyulási idő ennél is gyors. A páciens a műtét után 1-2 nappal visszatérhet a munkájához, foglalkozástól függően. Ennél is alacsonyabb összegért érhető el a Zero-Touch 7D érintésmentes, egylézeres felszíni kezelés, ami után közepes a regenerálódási idő. Azonban szemcseppeket további 4-5 hónapig használnia kell a páciensnek a beavatkozás után. Az összes operáció közül a legköltséghatékonyabb a PRK 7D hagyományos, egylézeres felszíni kezelés.

Megbízható, legrégebbi technológiával végzik ezt a műtétet a szemész szakorvosok. A beavatkozás előtti konzultáción a szakorvos elmondja mindegyik műtét előnyeit és hátrányait, majd a vizsgálatokat követően együtt választja ki a pácienssel a minden szempontból megfelelő kezelést. Az, hogy ki melyik eljárást választja, az anyagi helyzetétől és attól függ, hogy mekkora összeget hajlandó erre a célra kiadni. Bárhogyan is, de érdemes ezen magánszemészet mellett döntenie, ha szemműtét szükséges, hiszen itt nincs hosszú várólista és magánorvosi körülmények között zajlik a kezelés.

További bejegyzések