Miként lehetséges a salétromos fal javítása?

Salétromos fal javítása

Salétromos fal javítása

Nem kell kétségbeesnünk, amikor a felújítás kerül szóba, mert már nagyon hatékony megoldások állnak a rendelkezésünkre, amelyek időtálló kivitelnek és gazdaságos megoldásnak számítanak.

 

Salétromos fal javítása
Salétromos fal javítása

Ilyennek számít a salétromos fal javítása is, mivel ezzel jelentősen vissza lehet szorítani a nedvesedést. A szárító és felújító vakolatok többféle kiszerelésben szerepelnek a felujitaswebaruhaz.hu kínálatában. Az olyan épületeknél ajánlott a használatuk, ahol évente problémát jelent, hogy lejön a vakolat a falak nedvességtartalma miatt.

Ez egy idő után komoly gondokat jelenthet a fal szerkezetével kapcsolatban, mivel az idő múlásával jelentősen meggyengíti azt. Amennyiben szeretnénk gyökeresen megszüntetni a problémát, abban az esetben keressük meg a gond valódi forrását!

A salétromos fal javítása szárító vakolattal csupán egy ideiglenes megoldás, amivel jelentős eredményt lehet elérni, de nem véglegest. Viszont, ha igazán nagy a baj, akkor szakemberre lesz szükség, aki egy speciális szerkezettel kiszivattyúzza a falakból a nedvességet.

További bejegyzések