Tárcsasúlyos edzőpad 1 éves garanciával

tárcsasúlyos edzőpad

Lapos hasra, dagadó izmokra vágyik? A vágyott alak eléréséért bizony sokat kell tenni, de az első lépés mindenképpen az akaraterő megacélzása. Ha úgy érzi, készen áll az edzésre, érdemes befektetni a saját edzőgépbe, hiszen ezáltal nemcsak pénzt, de időt és energiát is spórolhat. A Robust Active tárcsasúlyos edzőpad kiváló választás a kezdő és a haladó sportembereknek egyaránt.tárcsasúlyos edzőpad

A termék által kínált sokszínű gyakorlatokkal az egész test kiválóan átmozgatható. Azoknak a személyeknek pedig, akiknek kevés idő jut az edzésre, a tárcsasúlyos edzőpad remek megoldást jelent, hiszen kicsi helyigényének köszönhetően, a lakás bármelyik pontján kényelmesen elfér. A szóban forgó edzőgép szériatartozéka a súlytárcsák és a rúd, összesen 35 kg-t nyomnak.

Ha a tárcsasúlyos edzőpad megrendelése mellett dönt, nincs más dolga, csak a fenti linkre kattintva felvenni a kapcsolatot a Powersport webáruház segítőkész alkalmazottaival. Álmai edzőpadja a megrendelést követően, néhány munkanapon belül az Ön által kijelölt pontra érkezik meg.

További bejegyzések