Mire jó az RGB zóna távirányító?

A LED világításnak igen nagy jövője van, mert nemcsak gazdaságos megoldást kínál, de rendkívül látványos is. Igazi díszei lehetnek a lakásnak a LED világítótestek.

RGB zóna távirányítóEgy RGB zóna távirányító segítségével pedig, különleges hangulatvilágítást varázsolhatunk az otthonunkban. Az RGB LED szalagok a vörös, zöld és kék alapszínek mellett, ezek keverésével, tulajdonképpen bármilyen színű fényt ki tudnak bocsájtani.

Az RGB zóna távirányító használatával pedig lehetőség van arra, is, hogy a szalag különböző zónái más és más színben pompázzanak. Így rendkívül egyedi és hangulatos otthont teremthetünk a lakásunkból. A távirányító segítségével kedvünk szerint változtathatjuk a színeket, ezáltal nem fog egyhangúnak tűnni az otthonunk.

Az RGB zóna távirányító alkalmas az egész rendszer egyszerre történő ki- és bekapcsolására, de akár a különböző zónákat egyenként is kezelhetjük. Képesek leszünk változtatni a zónák színét, fényerejét és akár különböző színjáték programokat is beállíthatunk a segítségével.

További bejegyzések